Gebyrfri Visa Gold

Hadde det ikke vært greit med et kredittkort der det ikke kostet noe å bruke det – enten du skal gjøre uttak i minibanker når du er på ferie eller betale for varer i en butikk? Det var nok også det skaperne av Gebyrfri Visa Gold tenkte, da de mente at nordmenn fortjente et kredittkort som var hundre prosent gebyrfritt. Gebyrfri Visa Gold tilbys av Santander, som for alvor markerte seg på det norske markedet i 2014 da de kjøpte opp den historiske norske banken GE Money Bank. Nå tilbyr de kredittkort og lånetjenester til flere hundre tusen kunder i Norge!

Effektiv rente og kredittgrense

Gebyrfri Visa Gold er et kredittkort som egner seg bra for bruk, og med det faktum at det ikke har noen gebyrer så er det optimalt for kredittbrukeren. Her kan man søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, samtidig som den effektive renten er på 23,41 prosent. Det gjør at det absolutt ikke er umulig å handle ting på avbetaling med kredittkortet, og både kredittgrense og rente står i stil til de konkurrerende kredittkortene fra andre norske banker. Det kan også være et bra kredittkort for den disiplinerte bruker, men han får ikke like mange fordeler ut av kortet som kredittbrukeren.

Låneeksempel

15.000,- o/12 mnd. Totalt 16 780,-

Bonuser, rabatter og cashback

Med såpass gunstige betingelser som at det er gebyrfritt, har høy kredittgrense og relativt lav rente til kredittkort å være, så skulle man tro at bonuser, rabatter og cashback var mangelvare hos Gebyrfri Visa Gold. Men det er slettes ikke tilfelle! Du får tilgang til såkalt kunstig cashback gjennom «Kickback fra Santander», som er et bonusprogram som er aktivert på alle kredittkort fra Santander. Her kan du spare penger i ulike nettbutikker, faktisk så mange som 200 forskjellige. Kredittkortet gir deg også rabatter hos utvalgte kjeder, både innenfor restauranter i Norge og utvalgte hotellkjeder.

Bensinkort

Gebyrfri Visa Gold har ingen spesiell bensinbonuser og egner seg derfor ikke som bensinkort.

Forsikringer

En av fordelene med kredittkortet Gebyrfri Visa Gold er at det har reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Dette koster fort noen tusenlapper i banken, og man kan altså spare mye penger på å bruke kredittkortet dersom man reiser mye i løpet av ett år. Alt som skal til for å aktivere reiseforsikringen, er at du betaler minst halvparten av reisen. Forsikringen dekker både deg selv og inntil tre personer i reisefølget ditt, og dekker alt fra sykdom til ulykker og tyveri. Les uansett alltid vilkårene før du benytter deg av forsikringen.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 

  • Høy kredittgrense og lav rente
  • Ingen gebyrer!
  • Forsikringer inkludert
  • Rabatter og cashback

 

Ulemper:

 

  • Ikke cashback på fysiske kjøp

 

Vilkår

  • Du må være minst 20 år gammel for å søke om kredittkortet
  • Du må ikke ha betalingsanmerkninger

Nøkkeltall

Korttype: Visa
Effektiv rente: 23,41%
Aldersgrense: 20 år
Rentefri tid: 50 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Minibank:  0 kr
Uttak i bank:  0 kr
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp:  0 kr
Faktura:  0 kr
Overtrekkgebyr: 0 kr
Cashback: På netthandel
Rabatt: Ja
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Ja

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected]
Adresse: Santander Consumer Bank AS,
Strandveien 18, Postboks 177,
1325 Lysaker
Telefon: 815 68 550