Birkebeineren Hotel & Apartments

Med barnefamiliers behov i fokus er dette hotellet et godt overnattingssted til din neste familieferie. Hotellet ligger i rolige omgivelser ved Olympiaparken hvor vinter-OL i 1994 ble arrangert, perfekt for vintersportsentusiaster.

Beliggenhet

Det er her kort avstand til en rekke attraksjoner og aktiviteter. Den kjente hopparenaen Lysegårdsbakkene Stadion ligger bare et steinkast unna, og her arrangeres det skihopp hele året rundt. Like om hjørnet finner man Håkons Hall, ishockeyhallen hvor det årlig holdes flere kulturelle og sportslige begivenheter. Fra hotellet er det også gangavstand til sentrum og gågata i Lillehammer hvor det finnes mange butikker og spisesteder. Hunderfossen Familiepark og Hafjell Alpinsenter er kun en 20-minutters kjøretur unna.

Rom

Dette overnattingsstedet har 54 gjesterom og hele 40 velutstyrte leiligheter fordelt på 10 frittliggende hytter. 20 av rommene er tilstøtende rom, det vil si to rom med dør i mellom. Rommene har private bad med dusj/WC, trådløst internett, telefon og TV med tilhørende tv-kanaler. De største rommene har i tillegg til dobbeltseng en egen salonggruppe med sovesofa og kjøleskap. Samtidig finnes det også en junior suite med to soverom. Leilighetene er alle 60 kvadratmeter store og er spesielt tilpasset barnefamilier med hele seks sengeplasser. De har to soverom med køyesenger og et soverom med dobbeltseng. Hver leilighet har også to bad med dusj/WC, stue med salonggruppe, kjøkken med kjøleskap, komfyr og kaffetrakter. Leilighetene har i likhet med gjesterommene gratis trådløst internett, telefon og TV med tv-kanaler.

Fasiliteter

Birkebeineren Hotel & Apartments har et variert tilbud av møterom og utstyr for sine gjester, enten det er for små eller store grupper. Her finnes det fire flotte møterom som kan benyttes til blant annet kurs, møter, sosiale samlinger og andre arrangementer, hvorav det største har en kapasitet på opptil 46 personer i klasseromsoppsett. I tillegg har hotellet en spisesal med 170 sitteplasser, ski- og smørebu, vaskerom og saunaer. Som gjest kan du også benytte deg av avgiftsfri privat parkering.

Bestill på hotell lillehammer