Best Western Plus Academy Plaza Hotel

Best Western Plus Academy Plaza Hotel er et familievennlig hotell med en turistvennlig beliggenhet midt i selve hjertet av den irske hovedstaden Dublin. Hotellet har både små og store rom, med moderne og bra standard. Se hotell i Dublin, billige-hotell.no eller hotellets nettside for bestilling.

Beliggenhet

Best Western Plus Academy Plaza Hotel ligger så sentralt som overhodet mulig i Dublin. Hotellet ligger på nordsiden av byelven, og er nærmeste nabo til den berømte O’Connell Street, som er selve hovedfartsåren for turister i Dublin. Dessuten ligger det meste av byens severdigheter i gangavstand, som for eksempel det populære Guinness Storehouse, og den populære utelivsgaten Temple Bar ligger like over elven. For den som liker å svi av litt penger på ferie, så kan vi også nevne at det ligger to gigantiske kjøpesentre i umiddelbar nærhet til Best Western Plus Academy Plaza Hotel.

Rom

Best Western Plus Academy Plaza Hotel er et 3-stjerners hotel med forholdsvis moderne og flotte rom, og er med sine 304 gjesterom et av de aller største hotellene i bykjernen av Dublin. Med ulik størrelse på rommene, der de største rommene er 4-mannsrom, så er dette trolig et av de beste alternativene til overnatting for familier på besøk i Dublin. Rommene har fasiliteter som klimaanlegg, kaffetrakter, flatskjerm, safe og gratis internett. Utover dette er det meste av tjenester tilgjengelig på forespørsel i resepsjonen.

Fasiliteter

Hotellet er både stort og omfattende, og har massevis av spennende fasiliteter. Blant annet kan vi trekke frem et full-service spa, der massasje på rommet også er tilgjengelig. I tillegg har Best Western Plus Academy Plaza Hotel to separate restauranter, der man kan nyte både frokost, lunsj og middag. Treningssenter og konferansesenter er også tilgjengelig for hotellets gjester, og WiFi er gratis på hele hotellområdet. Utover dette kan vi nevne at tidligere overnattende gjester har vært meget fornøyd med sitt opphold på hotellet. På nettstedet TripAdvisor har hele 3000 gjester vurdert hotellet til 4,1 av 5 mulige poeng.