4 billige budsjetthotell i Ålesund

Norge er generelt et dyrt land å feriere i og bo på hotell i, men hvis man velger pris på bekostning av beliggenhet, så finnes det fire billige budsjetthotell i Ålesund.

Ålesund Vandrerhjem

Strategisk plassert midt i Ålesund sentrum er dette et godt utgangspunkt dersom du ønsker å få med deg alt det jugendstilbyen har å by på. Herfra er det bare en kort spasertur til byens mange turistattraksjoner, som Ålesund fergekai hvor Hurtigruta legger til, Jugendstilsenteret og Ålesund museum. Rommene er koselig innredet med romstørrelser som varierer fra standard- til familierom. Alle rommene har gratis Wi-Fi, eget bad og TV med tv-kanaler. Like ved hotellet ligger det en rekke barer og hippe restauranter, og området hotellet befinner seg i er velkjent for sitt yrende natteliv.

Best Western Baronen Hotell

Hotellet ligger i rolige omgivelser ca. 10 kilometer fra Ålesund sentrum. Her er det kort vei til vestlandsbyens mange opplevelser og attraksjoner. Det er heller ikke langt til kjøpesenteret AMFI Moa og Moa golfklubb. Her serveres det en gratis kveldsbuffé fra mandag til torsdag. Hotellet har tre møterom med hvor det kan arrangeres kurs og konferanser etter dine behov. Gratis parkering og trådløst internett er tilgjengelig for alle gjestene. 66 romslige gjesterom er pent innredet med private bad, TV med tv-kanaler og et lite arbeidsområde for deg som jobber mens du er på farten.

Mini Motel Valderøy

I Giske kommune, knappe 10 kilometer unna Ålesund sentrum, ligger Mini Motel Valderøy. I området rundt finnes det mange gode turmuligheter, hvorav en tur på en av Giskestrendene er å anbefale. Ca. 15 minutters kjøring tar deg rett til Ålesund sentrum, hvor det er gode attraksjoner og shoppingmuligheter.  Rommene er av en enkel standard, med senger og private bad med dusj. Parkering er inkludert i prisen og det er også mulig å leie sykkel her.

 

Vigra Fjordhotell

7 minutter unna Vigra flyplass ligger Vigra Fjordhotell. Herfra tar det ca. 20 minutter med bil inn til Ålesund sentrum. Hotellet tilbyr en gratis, næringsrik og velsmakende frokostbuffé, gratis flyplasstransport og trådløst internett. Fra hotellet er det kort vei til mange gode fiskeplasser og flotte turopplevelser.